0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter

LEBRON DŽEJMS IGRAO AMATERSKU LIGU: Ubacio 42 poena i umalo izgubio – Kralj pravio spektakl sa još jednom zvezdom! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.22 u 12:22

Malo je falilo da izgubi.

Mnogi košarkaši koji se još uvek nisu afirmisali u NBA ligi, trenutno igraju Letnju ligu, pokušavajući da se nametnu najjačim ekipama na svetu. Ipak, ne miruje ni jedan od najboljih igrača u istoriji Lebron Džejms, koji je odlučio da nakon 11 godina ponovo zaigra u čuvenoj Dru ligi.

To je veoma poznato takmičenje, koje se igra u Los Anđelesu i na kom vrlo često nastupaju NBA zvezde, kao i obični basketaši sa uličnih terena. Lebron je nastupao u ekipi Čitersa koji su nakon drame došli do pobede nad Blek Elit timom rezultatom 104:102.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, postigao je 42 poena, uz mnoštvo atraktivnih zakucavanja, a tome je dodao i 16 skokova. Zajedno sa njim u timu, igrao je i Demar Derozan, igrač Čikago Bulsa, a protivnička ekipa, nije imala sreće da u njihovim redovima nastupa NBA igrač.

Džejms i Derozan, dizali su prepunu halu na noge, a jednom prilikom, „Kralj“ je stigao i da se raspravlja sa arbitrima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter