0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

GOTOVO – POTPISAO JE: Ibrahimović stavio paraf na jednogodišnji ugovor!

Objavljeno: 17.07.22 u 10:53

Neverovatan čovek!

Kada se završila prethodna sezona, mnogo se nagađalo da li će Zlatan Ibrahimović nastaviti da se bavi fudbalom ili je to ipak kraj njegove karijere. Danas smo dobili odgovor na to pitanje, jer je švedski internacionalac stavio paraf na jednogodišnji ugovor sa ekipom Milana.

Kako prenose dobro obavešteni italijanski mediji, on će imati platu od milion evra, uz određene bonuse koje će moći da ostvari u toku sezone. Tokom svoje zaista prebogate karijere osvojio je veliki broj trofeja, upisao mnoštvo pogodaka, a prethodne sezone bio je podrška mladim snagama Milana u vraćanju titule na ‘San Siro’!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter