0
Evroliga

Foto: Starsport

DELIJE SU GA ODUŠEVILE, A SADA IDE KOD OBRADOVIĆA: Zna da je Srbin strog trener – potpisao je dvogodišnji ugovor! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.22 u 13:45

Imaće bitnu ulogu.

Letnja transfer ludnica u Evropi, još uvek ne staje. Mnogi timovi, sada su u potrazi za poslednjim pojačanjima, sa željom da imaju kompletiran sastav što pre.

Danas je jedan od francuskih evroligaša Monako, saopštio da je potpisan dvogodišnji ugovor sa bivšim kosarkašem Uniksa Džonom Braunom. On je prošlu sezonu počeo u ruskom klubu, ali je zbog rata u Ukrajini, prešao u Brešu.

Imao sam ranije sastanak sa trenerom Monaka Sašom Obradovićem. Pristupačan je za razgovor. Još nisam upoznao njegovu trenersku stranu, ali znam da je ozblijan i strog, istakao je Braun nakon potpisa.

Ono po čemu navijači sa ovih prostora pamte Brauna, jeste gostovanje Uniksa Crvenoj zvezdi, kada je Amerikanac ostao u čudu zbog vaternih navijača, koji su po ko zna koji put bili glasniji od himne Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter