0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANKOVIĆ: ‘Dobro smo otvorili meč i kontrolisali ga – Nisam znao da mi je ovo 100. pobeda!’

Objavljeno: 16.07.22 u 23:23

Ima razloga da bude zadovoljan!

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde u okviru drugog kola Superlige nad Kolubarom rezultatom 5:0, a pun pozitivnih utisaka posle meča bio je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

FOTO: Starsport

Rezultat je jak, veliki, ali to je plod odnosa od prvog minuta i načina na koji smo prišli utakmici. Imamo školu od prošle godine, tako da je jedan od dogovora da u svaku utakmicu ulazimo kao da je finale i da je poslednja. Dobro smo otvorili meč, kontrolisali, nemam šta da dodam i oduzmem. Drago mi je zbog mladih igrača, tu pre svega mislim na Stankovića, Lekovića, Lučića… Momci dobro rade i na njih ozbiljno možemo da računamo. Sve ostalo je bio kako smo zamislili, treba nam minutaža, igramo nedelja-nedelja, i izmene kasnije pravimo, jer mislimo o onom što nas čeka u avgustu – počeo je Stanković.

FOTO: Starsport

Pamtiće dugo ovu utakmicu Mister, jer mu je ovo 100. pobeda kao trenera Crvene zvezde!

Nisam znao da mi je ovo 100. trijumf, ali sam čuo kada je spiker to rekao. Uzeo sam loptu na kraju utakmice da mi se igrači potpišu, i to ima veliku težinu za mene. Daće Bog da bude još jubileja – podvukao je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter