0
Evroliga

(190907) -- SHENZHEN, Sept. 7, 2019 (Xinhua) -- Ioannis Papapetrou (R) of Greece shoots past Myles Turner of the United States during the group K match between the United States and Greece at the 2019 FIBA World Cup in Shenzhen, south China's Guangdong Province, Sept. 7, 2019. (Xinhua/Yang Lei)

SAMO ŠTO NIJE STIGAO KOD ŽELJKA: Papapetru se oprostio od Panatinaikosa – emotivna poruka doskorašnjeg kapitena!

Objavljeno: 16.07.22 u 17:41

Zahvalio se svima.

Deluje da je samo pitanje trenutka kada će Partizan ozvaničiti transfer Joanisa Papapetrua iz Panatinaikosa, a dok čekamo to, grčki košarkaš se emotivnom porukom oprostio od svog bivšeg kluba. On se na društvenim mrežama pre svega zahvalio klubu, navijačima, kao i vlasniku Dimitrisu Janakopulosu, dok im je potom poželeo uspeh u narednom periodu.

Hvala vam! Svim saigračima, trenerima i upravi kluba za četiri godine tokom kojih smo delili radost i tugu. Ogromno hvala navijačima našeg kluba koji su me prihvatili i učinili da se u Panatinaikosu osećam kao u svojoj porodici od prvog trenutka. Vlasniku kluba, Dimitrisu Janakopulosu koji me je podržavao od prvog dana želim da se zahvalim najiskrenije, od srca. Zahvalan sam za ove predivne godine koje smo zajedno proveli. Panatinaikos će zauvek imati posebno mesto kod mene i svim srcem želim ovom klubu najbolje moguće uspehe u budućnosti. Vidimo se ponovo, napisao je doskorašnji kapiten grčkog kluba na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioannis Papapetrou (@pap_33)

Papapetru je imao otkupnu klauzulu u vrednosti od 400.000 evra u slučaju da ide u evroligaški klub, ali je Partizan iskoristio to što je Panatinaikos imao određena dugovanja prema igraču. Samim tim, došlo je do sporazumnog rastanka, gde je krilni košarkaš navodno oprostio klubu 300.000 evra, uz slobodu u izboru nove sredine.

Papapetru je protekle sezone bio kapiten Panatinaikosa, a u Evroligi je prosečno postizao 12.1 poen, uz 3.1 skok. Sigurno je da će njegov odlazak iz kluba poremetiti planove Dejana Radonjića – novog trenera Panatinaikosa, koji će morati da traži novo rešenje na krilnoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter