0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Cukaricki v Javor (Ivanjica) Aleksandar Pesic celebrates after scoring a goal Beograd, 17.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

REKAO JE DA ZVEZDI: Aleksandar Pešić stiže u Beograd, crveno-beli plaćaju obeštećenje – ovo su detalji!

Objavljeno: 16.07.22 u 16:20

Ovo su svi čekali.

Fudbaleri Crvene zvezde, u nastavku sezone, moći će da računaju na novog – starog napadača Aleksandra Pešića, jer je Karagumruk prihvatio ponudu srpskog šampiona, navodi Mozzart Sport. Zvezda će turskom klubu isplatiti 800.000 evra, uz bonuse koji idu do još 300.000 evropskih novčanica.

Iskusni napadač je pre nekoliko dana bio na stadionu Rajko Mitić, gde je nakon susreta sa upravom kluba i trenerom Dejanom Stankovićem, postignut dogovor. Potom su usledili pregovori sa Karagumrukom, a izgleda da je pronađena dobitna kombinacija, koja ih je zadovoljila.

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018
Crvena Zvezda v Vozdovac
Aleksandar Pesic celebrates with the trophy trofej
Beograd, 19.05.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pešić će sada uz Ohija i Pavkova biti u konkurenciji za najistureniju poziciju. Nakon odlaska iz Crvene zvezde 2018. godine, on je nosio dres Al Itihada, Sula, Makabija iz Tel Aviva i na kraju Karagumruka. U prvom mandatu u Zvezdi, postigao je 29 golova na 51 odigranoj utakmici.

– Na početku pregovora sam rekao “ne”. Bio sam povređen i uvređen. Svi smo mi malo nekada u takvom stanju, ali teško je reći Zvezdi “ne”! To sam rekao i Terziću, neko me razume, neko ne… Ko sam ja da kažem Zvezdi ne?! Mnoge legende i veličine su igrale u ovom klubu i sad ja – jedan Pešić da kažem ne. Nije to lako, istakao je Pešić pre nekoliko dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter