1
Evroliga

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTOJA MIJAILOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO ACI PETROVIĆU: Nije istina da toliko dugujemo – neka brinu svoju brigu oni koji komentarišu Partizan!

Objavljeno: 16.07.22 u 18:37

Nedvosmislen odgovor predsednika crno-belih.

Nakon što je danas na Tviteru, proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović, pričao o dugu Partizana, došlo je vreme za odgovor sa druge strane. Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović je u razgovoru za Sportal istakao da Partizan ne duguje 7 miliona evra, kako je Petrović naveo, već nešto više od 5, kao i da je klub u postupku dobijanja reprogama kod Poreske uprave.

Nije istina da Partizan duguje 7.000.000 evra, poreski dug je nešto malo veći od 5.000.000 i datira već dve decenije možda i duže. Partizan je u postupku dobijanja reprograma kod Poreske uprave što nam pripada po zakonu, počeo je Mijailović i dodao:

Ostoja Mijailovic Kosarkaski klub Partizan proslava 30. godina evropske titule i donatorska vecera 14.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Svi koji komentarišu Partizan neka brinu svoju brigu, mi ne komentarišemo druge već radimo svoj posao. Zaista mi je žao što Cibona prolazi kroz tešku situaciju, želim im da prevaziđu svoje probleme i nastave dalje. Mi smo sve to prošli 2017. godine, taj period nikad neću zaboraviti.

Podsećamo, Petrović je ranije napisao da se jednom klubu koji duguje 5 miliona evra (misleći na Cibonu), sprema stečaj, dok se drugom koji duguje više sprema igranje u Evroligi.

– Komparirajuća situacija u regiji, vidimo da se jednom klubu (dug 5.000.000 evra) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug 7.000.000 evra) sprema igranje u Evroligi, napisao je ranije Aleksandar Petrović.

0
0

1 Komentara

  1. ..jbg. marLi, pa Aca Srbin nije mislio na KKP, vec na ugaseni nebitni kk, koji je poVAmpiren posle qasenja od strane KKP i koji je umesto njih (plativsi im da odustanu od ucesca zaradjenog na terenu za razliku od kk mutanta) otisao nezasluzeno u Wild Card EL, pri tom nikada ne plativsi preko 20 milki pore. duga Drz. Srb., dok sada spocitavaju KKP za tricavih i bednih 5 milki od pre dve decenije nastalog..??!!…i zar je 5 milki ‘mnogo’ uzevsi u obzir da smo POSTALI KLUPSKI SAMPIONI EVROPE za razliku od ugasene cRVENE Coor***VE..?!!!!! .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter