0
Evropske lige

Twitter/@ChelseaFC

KULIBALI ZVANIČNO U ČELSIJU: Rastanak sa Napolijem posle 8 godina!

Objavljeno: 16.07.22 u 10:44

Čelsi radi punom parom, pa je tako za manje od nedelju dana doveo Rahima Sterlinga, a sada i Kalida Kulibalija.

Svetloplavi iz Napulja dobili su tako za Senegalca 38.000.000 evra odmah, a još 2.000.000 dobiće kroz dogovorene bonuse. Ugovor je potpisan na četiri godine, a Kulibalijeva godišnja plata iznosiće 10.000.000 evra. Po isteku ugovora, ako Čelsi bude zadovoljan i ako Senegalac bude na visini zadatka, Plavci će imati pravo na produžetak saradnje za još jednu godinu.

Klub iz Londona je morao brzo da reaguje, s obzirom da je ovog leta ostao bez Ridigera, koji je pojačao Real Madrid, kao i bez Kristensena, koji je završio u Barseloni.

Kulibali je u prvom obraćanju za klupsku televiziju otkrio i zanimljiv podatak.
Čelsi je veliki tim u svetu fudbala i moj san je oduvek bio da igram u Premijer ligi. Prvi put su me hteli još 2016. godine, ali nismo uspeli. Sada su ponovo došli po mene i prihvatio sam jer su jako želeli da dođem u Premijer ligu i igram za njih. Kada sam pričao sa mojim dobrim prijateljima Eduom (Mendi, prim. aut) i Žoržinjom, oni su mi znatno olakšali odluku i zato sam vrlo srećan što sam danas ovde“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter