0
Tenis

Tennis Tenis-Fed Cup Europa/Africa Group I-Event B Winners Ceremony Serbia and Poland from left Tatjana Jecmenica Aleksandra Krunic Nina Stojanovic Olga Danilovic Fatma Idrizovic Esch-sur-Alzette, 08.02.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KAKAV DAN ZA SRPSKE TENISERKE: Olga Danilović se plasirala u još jedno finale – za titulu se bori i Aleksandra Krunić! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.22 u 18:09

Dugo smo čekali na ovo.

Nakon što je nešto ranije u toku dana Olga Danilović savladala Anastasiju Potapovu i tako obezbedila finale u Lozani, stigle su još 2 sjajne vesti. Prvo je Aleksandra Krunić na turniru u Budimpešti takođe uspela da dođe do borbe za titulu, dok je potom ponovo Olga Danilović u paru sa francuskom teniserkom Kristinom Mladenović, osigurala i finale u konkurenciji dublova.

Aleksandra Krunić je može se reći, rutinski slavila protiv Julije Putniceve iz Kazahstana rezultatom 6:2, 6:2, za samo 76 minuta. Rival u borbi za drugu titulu u karijeri biće joj bolja iz duela Bernarda PeraAna Bondar. Ako bi gledali strogo ATP listu, obe su lošije plasirane od Putniceve, što naravno, ništa ne mora da znači.

Potom je Olga Danilović uspela da obezbedi drugo finale u danu. Ovog puta je zajedno sa Kristinom Mladenović savladala Ćin-Jun Han i Aleksandru Panovu sa 6:1, 6:2. Srpsko-francuski duo, rešio je ovaj meč za samo 55 minuta, dok su rivalkama dopustile samo 3 gema.

Njih dve će se u finalu ovog turnira sastati sa slovenačno-norvežanskim duom, Tamarom Zidanšek i Urlike Ejkeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter