1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

BURNA KONFERENCIJA NA ČAIRU: Sivić opleo po sudijama! (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.22 u 09:51

Gledali smo jako zanimljiv meč u Nišu između Radničkog i Partizana, domaća ekipa je dva puta imala prednost, ali je na kraju meč završen 3:3.

Tomilslav Sivić je bio vidno ljut i besan, s obzirom da su njegovi igrači mogli da reše meč pri rezultatu 3:1, ali to se nije desilo. Nije to bio jedini razlog njegovog gneva, jer je za goste dosuđeno i dva jedanaesterca.

– Mislim da je trebalo da dobijemo ovu utakmicu. Imali smo šansu za 4:1 i to bi bila tačka na i. Ja nikada nisam komentarisao sudije od kako sam se vratio u srpski fudbal, mene kažnjavaju, pet godina su me kaznili da ne priđem nigde, ali ovaj skandal sudijski danas bih voleo da lepo uzmemo video i da vidimo da li je Filipović trebalo da dobije crveni karton u prvom poluvremenu kada je nokautirao Mitrovića, koji je zbog toga bio zamenjen, Vujačić sa dve noge ispred nas, klasičan crveni karton, pa ovi penali, prvi naša greška, drugi skandalozan, nema ni VAR-a ni ničega, bacio se čovek kao u bazen, mi sada treba da ćutimo i da kažemo „ok, ne smemo da kažemo ništa, to je Partizan ili Zvezda“.

– Ljudi, pobedite nas, dajte nam pet komada, ali ovo je stvarno… da idemo u studio i da gledamo situaciju po situaciju. Mi smo izgubili dva boda, Partizan je bio dobar u prvom poluvremenu, u drugom smo izašli dobro, trebalo je da postignemo još taj jedan gol, imali smo potpunu kontrolu, onda se desilo šta se desilo. Ja nisam zadovoljan, mislim da smo izgubili dva boda. – nastavio je u istom ritmu Sivić

Na pitanje za utakmicu prvog kola protiv Crvene zvezde na Marakani gde je primio rani gol, sasekao je novinara.
Isto iz penala, iz tunela je sviran penal. Kako da se branimo od toga? – bio je ishitren, s obzirom da je pre jedanaesterca, Bukari postigao fenomenalan pogodak, koji je poništen, pa je u tom slučaju samo Zvezda mogla da bude oštećena, da je Katai promašio sa bele tačke.

Stolica je dobio pitanje od novinara da iznese svoje viđenje situacija koje je Sivić pominjao.

– Verujem da bi vam bilo interesantno da ovako nastavimo. Utisci su jedno, snimci su drugo. Imao sam prilike, pošto imamo mogućnost da gledamo snimak i u toku same utakmice, nekoliko situacija koje su bili penali nisu svirani, naš drugi penal je bio čist, klasičan penal, bez ikakvog padanja u bazen, igrač je sapleten, kod oba penala igrači Radničkog su startovali sa leđa i nisu dobili žute kartone.

– Slažem se da nije nikome lako kada je loše suđenje, ali treba precizno analizirati o kome i šta se radi, mislim da ovde nema žrtvi u tom smislu, stvari su vrlo jasne svima nama uvek, bez obzira kako ih analiziramo pod utiskom, imamo video i mogućnost da zaustavimo. VAR je radio kod drugog penala, nije radio u toku same utakmice, to su stvari za koje nismo krivi i koje nama ne idu u korist – zaključio je Stolica.

0
0

1 Komentara

  1. Sivicu kada si izveo iz igre Jovanovica a uveo Stulica kardinalno si pogresio.Sve bitne lopte Stulic poklonio protivniku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter