0
Fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

BORAC IZ BANJA LUKE SE OGLASIO: Nenad Lalatović i igrači imaju apsolutnu podršku!

Objavljeno: 16.07.22 u 12:21

Jedan od najtežih poraza, Borac je doživeo u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Iako su u prvom meču u Banja Luci slavili sa 2:0, na gostovanju na Farskim Ostrvima je bilo 3:1. Usledili su produžeci, zatim i penali, a Toršavn je bio precizniji i slavio sa 4:3.

Potpredsednik Borca, Bogoljub Zeković, kada su se slegli utisci, pružio je podršku Nenadu Lalatoviću i njegovim igračima, kojima je ipak, u ovom trenutku najteže.
– Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne sme doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, posle smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku. Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promene. Videćemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter