0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

SPARTAK UPISAO PRVI TRIJUMF: Subotičani bolji od Radnika! (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.22 u 23:18

Dobar start sezone za ekipu trenera Petrovića!

U okviru 2. kola Mozzart bet Superlige Srbije, ekipa Spartaka iz Subotice dočekala je na Gradskom stadionu tim Radnika iz Surdulice. Nakon boda osvojenog u prvom kolu protiv Mladosti iz Lučana, Subotičani su nagovestili dobru sezonu trijumfom nad Radnikom. Domaći su pobedili sa 2:0.

Gosti koje sa klupe od starta nove sezone predvodi Aleksandar Linta pružili su solidan otpor Spartaku. Radnik, koji je kontrolisao posed lopte, nije uspeo da realizuje nekoliko prilika tokom susreta. Jedna od najboljih viđena je u uvodnim minutima meča, kada se Spasić našao u odličnoj situaciji unutar kaznenog prostora, ali igrač sa brojem 97 bio je izuzetno neprecizan u završnici. Radnik je često pokušavao da dugim loptama uposli svoje ofanzivce, ali Subotičani su se uspešno odbranili.

Prvi pogodak na utakmici viđen je u 20. minutu. Luka Bijelović je dobio odličnu loptu u srce šesnaesterca, pa je na lak način zatresao mrežu mladog Ranđelovića.

Konačan rezultat domaćin je postavio odmah nakon velike pauze. Todorski je odlično probio po desnoj strani, driblingom se oslobodio čuvara i uputio efektan centaršut. Na loptu je naleteo Nikola Srećković i istu je vrlo precizno poslao u gol.

Spartak u narednom kolu gostuje Vojvodini, dok će Radnik dočekati Radnički iz Kragujevca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter