0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIVIĆ: ‘Drugi penal sigurno nije postojao! Ne gleda se ni VAR, voleo bih da vidim da li bi bio sviran Radničkom!’

Objavljeno: 15.07.22 u 23:27

Trener Nišlija nezadovoljan sudijskim odlukama!

U okviru drugog kola Superlige Srbije, Radnički iz Niša je na svom terenu dočekao ekipu beogradskog Partizana. Utakmica na ‘Čairu‘ završene ja bez pobednika, rezultatom 3:3, a crno-beli su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka i izbegnu poraz u 97. minutu. Gosti su dva gola postigli sa bele tačke, a strateg domaće ekipe, Tomislav Sivić, smatra da nije bilo elemenata za dva penala.

– Ja sam zadovoljan šta je moj tim danas produkovao. Odigrali smo dve utakmice u šest dana sa dva najbolja tima u zemlji i mislim da smo na najlepši način prezentovali ono što ćemo da radimo u ovoj sezoni. Mislim da smo danas zaslužili pobedu – kazao je Sivić i dodao:

– Otkad sam postao trener u Srbiji, ovih zadnjih šest meseci, nikad nisam rekao reč o sudijama, ali dosta je teško igrati kad znate da imate jedan, dva, tri penala koliko treba za portivnika. To je malo teško apsorbovati. Međutim, ja čestitam mojim momcima, odigrali smo sjajnu utakmicu i mi treba da se bavimo našim stvarima, fudbalom, da iz utakmice u utakmice rastemo sa formom da nam se ovo ne bi dešavalo. Čestitam i Partizanu i želim im sve najbolje u daljem prvenstvu.

Na pitanje da li smatra da penali nisu regularni, Sivić je odgovorio:

-Suviše lagano su svirani, ovaj drugi sigurno nije bio jer sam bio tu. Niti se gleda VAR, niti ništa… Mislim to su stvari na koje nisam navikao. Dosta sam svež u ovim stvarima, ali jednostavno voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji – konstatovao je Sivić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter