0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

LINTA PRED DUEL SA SPARTAKOM: ‘Svaka utakmica je teška – Nema lakih rivala!’

Objavljeno: 15.07.22 u 15:23

Biće to zanimljiv susret!

Radnik iz Surdulice je porazom otvorio novu sezonu Superlige, dok je njihov naredni rival Spartak remizirao. Četa predvođena trenerom Lintom kreće put Subotice, sa željom da upiše prve bodove u ovoj takmičarskoj sezoni!

„Svaka utakmica u ovom prvenstvu je teška. Nema lakih protivnika. Nama je za nijansu još i teža jer imamo volje i želje da popravimo utisak iz prve utakmice. I to ne samo što se tiče rezultata, nego eto, voleli bi, i težimo ka tome da na tom terenu izgledamo bolje, kompaktnije, agresivnije. U većem delu utakmice protiv Mladosti iz Novog Sada nismo tako izgledali i ideja nam je da predstojeću utakmicu od prvog do poslednjeg minuta odigramo onako, i izgledamo onako kako i treniramo. Ja verujem da su momci svesni da mogu bolje, da sigurno hoće bolje i verujem da ćemo na ovoj utakmici izgledati baš onako kako očekujemo.“

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter