0
Fudbal

Lazar Markovic celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

LAZAR MARKOVIĆ DOBIO FANTASTIČNU PONUDU IZ AUSTRALIJE: Tamo menja bivšeg fudbalera Zvezde – ovo su detalji!

Objavljeno: 15.07.22 u 18:17

Navodno je blizu potpisa.

Ljubitelji fudbala i dalje se sećaju fantastične sezone Lazara Markovića u Benfiki, koja ga je pre tačno 8 godina prodala Liverpulu za 20 miliona funti, a doskorašnjeg kapitena Partizana, karijera vodi na drugi kraj sveta. Naime, kako prenose pojedini australijski mediji, Marković bi mogao da obuče dres Sidneja.

Ekipa koja se takmiči u australijskoj A ligi, u Lazaru Markoviću vidi sjajnu zamenu za Miloša Ninkovića, koji je iznenada prešao u redove gradskog rivala Vestern Sidnej Vonderse. Takođe, on bi tamo trebao da ima sjajnu platu od oko 600.000 dolara, što govori da Australijanci nisu zaboravili njegove najsjajnije partije u karijeri.

Lazar Markovic Guelor Kanga Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda – Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Po završetku protekle sezone, Partizan je odlučio da se od Markovića rastane i tako ne produži ugovor sa njim. Potom su kružile priče da bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji, UAE, kao i Turskoj, ali kako sada stoje stvari, deluje da je najbliži selidbi u Australiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter