0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan 4.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IZJAVA MIJAILOVIĆA ĆE ODUŠEVITI GROBARE: ‘Za pet dana dovodimo najveće pojačanje’

Objavljeno: 15.07.22 u 11:28

Predsednik crno-belih govorio je mogućim pojačanjima.

Ostoja Mijailović, prvi čovek Košakraškog kluba Partizan, govorio je o igračima koji bi mogli da stignu u Humsku.

Crno-beli su dobili pozivnicu za učešće u Evroligi i sada je u planu kompletiranje igračkog kadra koji bi mogao da bude konkurenta.

Gostujući u emisiji Sportal jutro, Mijailović je govorio o prelaznom roku, te je dao obećanje navijačima da će najveće pojačanje u klub stići  uskoro, u narednih četiri ili pet dana.

– Pametno radimo na dovođenju pojačanja. Doveli smo tri igrača do sada, a nekoliko je otišlo iz kluba. Njima su istekli ugovori ili smo se sporazumno razišli. Danilo Anđušić je potpisao dvogodišnji ugovor, a takođe je i Dante Egzum potpisao dugogodišnji. Stigao je Naneli, a očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi – rekao je Mijailović.

Kada je reč o ambicijama kluba, Mijailović je najavio da je cilj Partizana plasman u Top 8.

– Želim da imamo ozbiljan rad u klubu na svim nivoima. Neću sebi kupovati popularnost tako što ću izneti pet nekih jakih imena i da se onda ništa od toga ne ostvari. Mene te stvari ne interesuju. Ne želim da završimo 15. ili 16. na tabeli. Želim da budemo među osam najboljih – najavio je predsednik crno-belih velike ambicije u narednoj evroligaškoj sezoni.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter