0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Samuel Ovusu se vratio na Banovo brdo – biće ovo dobar korak u karijeri!

Objavljeno: 15.07.22 u 19:39

Bitno pojačanje za Brđane.

Čukarički je doveo peto pojačanje za tekuću sezonu. Radi se o povratniku na Banovo brdo, ofanzivnom vezisti Samuelu Ovusuu. Reprezentativac Gane rođen je 28. marta 1996. godine u Akri, a karijeru je počeo u tamošnjem timu Vižn. Potom je igrao za Radnik iz Surdulice, turski Genčlerbirligi, a 2017. godine potpisao je ugovor sa Čukaričkim.

Za Brđane je odigrao 71 meč, postigao je 11 golova. Usledio je transfer u Al Fajhu iz Saudijske Arabije, a u međuvremenu Ovusu je bio na pozajmici u Al Ahliju. U Čukarički se vratio kao slobodan igrač, potpisao je ugovor na dve godine.

FOTO: FK Čukarički

Ispunjena mi je velika želja, na ovome sam radio već desetak dana. Sa Ovusuom smo pravili odlične rezultate, uz njega je stasalo dosta igrača, na kraju smo i ostvarili odličan transfer. Sada se vraća da nam pomogne u izuzetno bitnoj sezoni. Sigurno smo da će ovo i za njega biti dobar korak u karijeri, baš kao što je bio i prvi put – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Pre Ovusua Čukarički su pojačali Đorđe Ivanović, Nikola Vujadinović, Luka Adžić i Stefan Tomović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter