0
AdmiralBet ABA Liga

Serbia's Miroslav Raduljica (R) congratulate to Milos Teodosic (L) during European championship group B basketball match between Turkey and Serbia on 09. September 2015 in Berlin, Germany (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ČOVIĆ ŽELI TEODOSIĆA I RADULJICU U ZVEZDI: Nije uspelo sa Bobijem i Bjelicom – ovo su trenutne mete!

Objavljeno: 15.07.22 u 16:22

Delije čekaju novu bombu.

Prema trenutnom stanju stvari, dugo nismo videli ovako buran prelazni rok, kako za Partizan, tako i za Crvenu zvezdu. U redove crno-belih stigli su Danilo Anđušić, Dante Egzum i Džejms Naneli, dok su crveno-bele za sada pojačali Nemanja Nedović, Hasan Martin, Džon Holand i Dalibor Ilić.

U narednom periodu očekuje se još dobrih pojačanja, a predsednik aktuelnog šampiona Srbije Nebojša Čović je u razgovoru za nedeljnik Ekspres, pričao o raznim stvarima, među kojima su naravno i potencijalna pojačanja. On je istakao da je klub pokušao da angažuje Bobana Marjanovića i Nemanju Bjelicu, ali da im to nije pošlo za rukom, pa je potom otkrio i koje su sledeće mete Crvene zvezde.

Nebojsa Covic Branko Lazic Aba liga finale Crvena Zvezda – Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača, poput Dalibora Ilića. Imamo i nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu. Jedan od njih je i vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića, istakao je Čović.

Za pociju plejmejkera, trenutno se najviše licitira u medijima, a navodno su kandidati Šabaz Nejpijer, Pijerija Henri, dok je interesovanje za kapitena naše reprezentacija otkrio Čović. Pored toga, juče je odjeknula vest da je Kris Singlton blizu dolaska u beogradske crveno-bele, a vrlo brzo ćemo saznati da li je to istina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter