0
Evrokupovi

FOTO: FK Borac Banja Luka

BORAC ČVRSTVO STOJI UZ LALATOVIĆA I PORED KIKSA: Nismo ovo očekivali, ostavka ne bi bila prihvaćena!

Objavljeno: 15.07.22 u 18:46

Ima potpunu podršku.

Dolaskom Nenada Lalatovića u banjalučki Borac pred start nove sezone, najavljivala se borba za Evropu, kao i titula u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Nažalost, već na startu evropskog puta, njegov tim je doživeo šokantan poraz od B36 Toršavna sa Farskih ostrva.

Nakon šokantnog poraza, oglasio se i potpredsednik Borca Bogoljub Zeković, koji je istakao da Lalatović ima apsolutnu podršku uprave, kao i da danas svako igra fudbal.

Poraz koji boli i koji nismo očekivali. Imali smo prednost i upozoravali smo igrače da ne sme doći do opuštanja. Oni jesu amateri, ali danas svako igra fudbal. Jeftino smo primili golove, nakon naših grešaka, posle smo imali šanse koje nismo iskoristili i to je to. Sada se okrećemo prvenstvu i trener Nenad Lalatović i igrači imaju našu apsolutnu podršku, počeo je Zeković.

Potom je otkrio da će se sutra održati sastanak uprave sa igračima i trenerom, dok ne očekuje bitnije promene. Za sam kraj, zaključio je da se od dolaska Lalatovića vide pozitivne promene.

– Sutra ćemo imati sastanak sa igračima i trenerom, ali ne očekujem neke bitne promene. Videćemo da li će biti kazni. Pričao sam sa trenerom i nije ponudio ostavku. Čak i da jeste, ona ne bi bila prihvaćena. Od kada je došao u klub vide se pozitivne promene i treba nam još vremena da sve uklopimo kako treba, zaključio je potpredsednik Borca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter