0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO IZENAĐENJE ZA ZVEZDAŠE: Prilika za druženje sa kapitenom!

Objavljeno: 14.07.22 u 13:48

Iskusni čuvar mreže menja zanimanje na 45 minuta!

-Spremili smo veliko iznenađenje za sve zvezdaše, s obzirom na to da će danas od 17:30 do 18:15 u Servisu za članstvo, kapiten Milan Borjan prodavati sezonske karte.

Biti sezonac je biti deo Zvezdine porodice i stvar kućnog vaspitanja. Svi znamo koliko je sezona koja je nedavno počela važna, o čemu je sve rekao transparent sa severne tribine na prvom meču – „34 – najbitnija!“, s toga je mobilizacija u smislu sezonskih karata preko potrebna, a zvezdaši znaju da prepoznaju momenat…

Ukoliko još uvek niste kupili vašu sezonsku kartu, učinite to danas u periodu od 17:30 do 18:15 kada će domaćin u Servisu za članstvo biti Milan Borjan! Neverovatna čast, ali i simbolika bila bi da baš od našeg kapitena kupite sezonsku kartu, a samo oni koji to učine, imaće priliku da se slikaju sa Borjanom – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter