1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STOLICA: ‘Imamo zdravu dozu respekta prema Radničkom! Nadam se da će teren biti u dobrom stanju’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.22 u 15:17

Derbi kola na programu je u petak!

U okviru 2. kola Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Partizana gostuju Radničkom iz Niša. Utakmica na ‘Čairu‘ zakazana je za petak u terminu od 20 časova. Dan uoči utakmice održana je konferencija za medije na stadionu u Humskoj. Novinarima se obratio šef stručnog štaba vicešampiona Srbije, Ilija Stolica.

-Čeka nas ekipa prema kojoj imamo zdravu dozu respekta jer je to tim koji nas predstavlja u Evropi, koji među prvima izlazi na evro scenu, i ovim putem im želimo sreće jer predstavljaju našu zemlju – kazao je Stolica, a potom se ovrnuo na prošlo kolo u kojem su Nišlije poražene od Crvene zvezde:

-Igramo protiv tima koji je odigrao mnogo bolje nego što to pokazuje rezultat i negde nam je jasno da ćemo sigurno ispred sebe imati rivala koji ima zdrave, realne ambicije što se tiče narednog prvenstva. Mnogo više su zaslužili rezultatski od onog što su dobili.

Stolica se nada da će teren na ‘Čairu’ biti u funkcionalnom stanju.

-Ne moram da pominjem, to je jasno, imaju problema sa samom organizacijom utakmice. Vraćamo se na standardnu temu terena, koji sigurno neće odgovarati ni nama ni domaćinu, i nadamo se da će biti u boljem stanju nego kada sam poslednji put gledao, baš protiv Partizana. Neprihvatljivo je takvo stanje podloge za fudbalske utakmice, naročito za dve ekipe takvog renomea i dva naša predstavnika u Evropi. Ono što me raduje je veliki broj navijača koji smo imali u Ivanjici, veliku energiju, mnogo nam je to značilo. Sam jug Srbije je poznat kao naša velika navijačka baza i siguran sam da će ih biti na stadionu i uz njihovu podršku nadam se da možemo do rezultata koji želimo-

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter