1
Domaći fudbal

Odlikovanja predsednika Srbije Aleksandra Vucica u Palati Srbija, Beograd 28.06.2022. godine Foto: MN PRESS

SRBIJA DOBIJA NOVI SPORTSKI OBJEKAT: Vučić otkrio koji će stadion biti najlepši u zemlji

Objavljeno: 14.07.22 u 11:52

Predsednik Srbije je govorio o sportskim objektima.

Mnogi od njih u našoj zemlji nisu u idealnim uslovima, ali će neki, ubudće biti u novom ruhu. Prilikom gostovanja na televiziji ‘Pink’, presednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je govorio o izgradnji novog stadiona u Srbiji.

Vučić je otkrio da će Kragujevac dobiti novi stadion i da će renovirani ‘Čika Dača’, biti jedan od najlepših u zemlji.

– Ovo će da bude po meni najlepši stadion u Srbiji, stadion u Kragujevcu, ‘Čika Dača’. Prelepi su stadioni u Leskovcu, Nišu, gde kreće uskoro da se gradi, a grade se u Zaječaru, Loznici i Leskovcu. Kragujevac uskoro kreće i biće po meni najlepši stadion u Srbiji, pored Nacionalnog stadiona, koji kreće do kraja godine, nadam se, rekao je Vučić.

FOTO: Screenshot

Podsetimo, stadion ‘Čika Dača’ u Kragujevcu je otvoren 1957. godine, a renoviran 2007, na kom nastupa Radnički 1923, a trenutni kapacitet 15.022 mesta.

0
0

1 Komentara

  1. Sramota od predsednika narod nemae da se prehrani cene otisle u nebesa ogrev poskupeo racune narod nema da plati a on pravi stadione tako ne radi predsednik

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter