0
Domaći fudbal

Nikola Aksentijevic Anton Tolordava Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga Srbije 10.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADNIČKI DOBIO RIVALA U BORBI ZA LIGU KONFERENCIJA: Maltežani stižu u Niš, srpski tim veliki favorit!

Objavljeno: 14.07.22 u 23:26

Deluje da imaju otvoren put ka trećem kolu.

Fudbaleri niškog Radničkog, dobili su rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. U pitanju je malteška ekipa Gzira, koja je u prvom kolu savladala Atletik Eskaldesom, predstavnika Andore.

Prvi susret te dve ekipe u Malti, završen je rezultatom 1:1, dok u Andori nakon 90 minuta nije bilo golova. Gziri je prolaz u drugo kolo doneo Džeferson, koji je postigao pogodak u 105. minutu.

Tomislav Sivic Crvena Zvezda – Radnicki Nis Superliga Srbije 10.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ono što je zanimljivo, jeste da su se Gzira i Radnički već sastali i to u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope 2018. godine. U pitanju je susret prvog kola, u kome je srpski predstavnik ubedljivo slavio (5:0).

Jedina stvar koja može da brine Nišlije jeste činjenica da UEFA ima velike zamerke na stadion Čair, pa za sada nije poznato da li će se ovaj susret odigrati tamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter