0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OSTOJA MIJAILOVIĆ PRONAŠAO NAČIN DA REŠI PARTIZANOV DUG OD 650 MILIONA: ‘Iznenzivno radimo – Reprogram duga!’

Objavljeno: 14.07.22 u 18:39

Da li je ovo rešenje?

Prvi čovek KK Partizan – Ostoja Mijailović je u razgovoru za ’24sedam.rs’ izneo svoj plan za rešavanje trenutnog duga koji poseduje košarkaški klub.

‘Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara!’ – rekao je Ostoja i potom dodao:

from left Balsa Koprivica Zach LeDay Yam Madar Aleksa Avramovic Uros Trifunovic
Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 11.12.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme!’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter