0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

ORLIĆI SPREMNI ZA ODLUČUJUĆE BITKE: Protiv Španaca u borbi za veliko finale!

Objavljeno: 14.07.22 u 14:48

Radio-televizija Srbije će prenositi utakmicu juniorske rukometne reprezentacije!

Evropsko prvenstvo za juniore ulazi u završnicu. Nakon svih odigranih duela glavne runde takmičenja, EHF je saopštio termine polufinalnih utakmica. Naša selekcija je posle izuzetnih igara na šampionatu u Portugalu već posle prvog meča glavne runde takmičenja i trijumfa nad Švedskom obezbedila plasman u polufinale i čekala protivnika u borbi za medalje.

Iz prve grupe glavne runde takmičenja među četiri najbolje ekipe plasirale su se selekcije domaćina Portugala i Španije, dok se iz druge grupe, pored Srbije u polufinale plasirala Švedska.

Polufinalni susret između Srbije i Španije na programu je u petak, 15. jula od 17:30 časova, dok će se u drugom polufinalu sastati Portugal i Švedska istog dana od 20:30 časova.

Pred juniorima Srbije su najvažniji mečevi na takmičenju, a izabranici Đorđa Teodorovića su motivisani da završnicu prvenstva odigraju najbolje što mogu i da se domognu medalje na kontinentalnom šampionatu. Utakmica se može pratiti u direktnom prenosu na prvom programu Radio-televizije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter