0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram/novicatoncev

ODRŽANO ROČIŠTE TONČEVA PROTIV FSS: Evo šta se dešavalo tokom osam sati sučeljavanja u Lozani

Objavljeno: 14.07.22 u 11:29

Juče je održano prvo ročište.

Na sučeljavanju u Sportskom sudu u Lozani su s jedne strane bili Novica i njegov sin Stanislav Tončev, a s druge predstavnici Fudbalskog saveza Srbije.

Ono što je neobično, jeste da je sučeljavanje, trajalo osam sati. FSS je predstavljao advokao Zoran Damjanović, a Tončeva Mićo Petković.

Prvo ročište, biće verovatno I poslednje, jer se u sledećoj fazi očekuje presuda.

– Za razliku od Disciplinske i Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije, ročište je obeležila ekspreditivna i maksimalno korektna atmosfera. Trajalo je osam sati i uskoro očekujemo odluku. Naša je molba bila da konačna presuda bude doneta u što kraćem roku, istakao je Novica Tončev, za Sport klub, posle sednice u Lozani.

FOTO: Screenshot/Instagram/novicatoncev

Uz napomenu da su ‘svi potvrdili navode, izuzev sudija, koje su izrekle neistinu da ne znaju visinu kazne’, prvi čovek istočnog regiona i nekadašnji predsednik Radnika iz Surdulice, pojasnio je zahteve pred konačnom instancom u fudbalsko-pravnom sistemu.

– Tražim pravdu, da budem kažnjen po učinjenom prekršaju, ako se uopšte tako može i nazvati. Slikovito, ušao sam nepažnjom u jednosmernu ulicu i hoću da platim kaznu. Nisam, da nastavim priču u sličnom stilu, ulaskom u jednosmernu ulicu udario i uništio više automobila, ili ne daj bože, zgazio nekoga, naglasio je Novica Tončev.

Iz FSS nije bilo komentara, uz objašnjenje da ‘dok traje postupak, nije ni dozvoljeno pričati o njemu’. Uz dopunu – ‘komentari se smatraju pritiskom na sud’…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter