1
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Kalinic ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MOĆNA PORUKA NA RASTANKU KALINIĆA OD ZVEZDE: ‘Tražim idealne slike… Ovo je to, to je to!’

Objavljeno: 14.07.22 u 08:28

Srpski reprezentativac je okončao drugi mandat na Malom Kalemegdanu.

Nakon godinu dana provedenih u Koškaršakom klubu Crvena zvezda, Nikola Kalinić je u sredu i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barselone.

Kalinić se vratio u klub u delikatnom momentu, a uspeo je da opravda ulogu lidera, te ima veliki doprinos u osvajanju triple krune, ABA lige, KLS Superlige i Kupa Radivoj Korać.

Iskusni košarkaš je imao ugovor na jednu plus jednu godinu, ali je odlučio da posle prvog iz istog izađe i pronađe novi angažman van domovine, a od navijača i kluba se oprostio kratkom porukom.

– Nešto tražim idealne slike, kolaže i ostalo… Ovo je to, to je to. Hvala vam svima i vidimo se sledećeg puta – poručio je Kalinić putem Instagrama, te ostavio otvorenu opciju da se ponovo vrati na Mali Kalemegdan jednog dana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Kalinic (@nikola_kalina)

Podsetimo, brojni klubovi su bili u redu za dovođenje Kalinića, govorilo se o Virtusu, samoj Crvenoj zvezdi, ali je katalonski klub uspeo da ga ubedi.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter