2
AdmiralBet ABA Liga

BELGRADE, SERBIA - MAY 20: Kevin Pangos (R) of Zalgiris in action against Vitaly Fridzon (L) of CSKA during the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Third Place match between CSKA Moscow and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on May 20, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JEDAN OD NAJBOLJIH PLEJMEJKERA U EVROPI PREGOVARA SA PARTIZANOM: Željko Obradović odlučan u nameri da angažuje Kanađanina!

Objavljeno: 14.07.22 u 20:59

Pregovori su u toku.

Nakon dolaska Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, Partizan sprema novu bombu i to na možda najvažnijoj poziciji u timu. kako navodi Mozzart Sport crno-beli su ušli u pregovore sa Kevinom Pangosom, jednog od najboljih plejmejkera dostupnog na evropskom tržištu.

Ipak, do dogovora sa Kanađaninom, treba da se zaobiđu mnoge prepreke. Pre svega, on je 23. februara potpisao ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve, koji je važeći do 2024. godine, pa je to najveći izazov za Partizan.

Kevin Pangos Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda – Zenit 19.2.2021. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

Obzirom da CSKA ne nastupa u Evroligi, iz poznatih razloga, crno-beli vide mogućnost, da kao i mnogi košarkaši i Pengos napusti ruski klub. Iskusni plejmejker, eksplodirao je u sezoni 2020/21 u dresu Zenita, a pre toga nastupao je i za Barselonu, Žalgiris i Gran Kanariju.

Takođe, Pangos ima i NBA iskustvo, jer je protekle godine nastupao za Klivlend Kavalirse, ali tamo nije dobio zapaženu ulogu, pa je odlučio da se vrati u Evropu.

Bio bi ovo fantastičan potez za Partizan, koji bi zaokružio odličan tim, spreman da se bori makar za TOP 8 Evrolige.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter