3
AdmiralBet ABA Liga

Dalibor Ilic ABA Liga, plej of play off Igokea - Crvena Zvezda Laktasi 7.5.2021. Maj 7. 2021. foto: Borislav Zdrinja / STARSPORT

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Novi košarkaš Zvezde navijao za Partizan i ‘peckao’ navijače! (FOTO)

Objavljeno: 14.07.22 u 22:05

Mnogi mu ovo neće oprostiti.

Iako su pojedini ljubitelji košarke nakon odlaska Dejana Radonjića u Panatinaikos, pomislili da će Zvezda krenuti u lošem smeru, crveno-beli su ih demantovali. Na čelo stručnog štaba postavljen je Vladimir Jovanović, dok su predstavljena zaista respektabilna pojačanja, među kojima je i Dalibor Ilić.

Srpski košarkaš je rođen 2000. godine u Višegradu, a prošao je sve selekcije Igokee, za koju je uspešno nastupao u ABA ligi. Crveno-beli su ga očigledno pomno pratili, pa su ga nakon najbolje sezone u dosadašnjoj karijeri, doveli i dali mu priliku da se okuša u Evroligi.

Odmah po njegovom dolasku, kao što je to običaj, navijači detaljno istraže igračevu prošlost, da pronađu makar mali detalj koji bi mogao da bude zanimljiv javnosti. I ovog puta su uspeli u toj nameri, pa su na Fejsbuk profilu Dalibora Ilića, pronašli statuse u kojima košarkaš ‘pecka’navijače Crvene zvezde, jasno dajući do znanja da mu je srcu bliži Partizan.

To se sve moglo potvrditi i pojedinim slikama iz galerije. Naravno, ovo sigurno neće uticati na Ilića, koji je poznat po velikom zalaganju kako na treningu, tako i na terenu, što će delije oduševiti.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter