2
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Anadaolu Efes from left Dogus Balbay Rodrigue Beaubois Chris Singleton Sertac Sanli Krunoslav Simon Beograd, 31.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBASTIČNO POJAČANJE IZ TURSKE STIŽE U ZVEZDU: Crveno-beli napadaju TOP 8 – Amerikanac na korak od potpisa!

Objavljeno: 14.07.22 u 20:34

Prate Partizan u stopu.

Nakon što je danas ozvaničena saradnja sa mladim košarkašem i reprezentativcem Daliborom Ilićem, Crvena zvezda želi da obraduje navijače jednim fantastičnim pojačanjem. U pitanju je doskorašnji košarkaš šampiona Evrope Anadolu EfesaKris Singlton, koji je krajem sezone završio saradnju sa turskom ekipom.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Singlton je na korak od crveno-belog dresa, a Sport Klub dodaje da se ozvaničenje očekuje u narednim danima. Američki košarkaš je karijeru u Evropi gradio u Lokomotivi, Barseloni, Panatinaikosu, a potom i Anadolu Efesu.

Chris Singleton Euroleague Final4 semi final, Olympiacos – Efes Olimpijakos, May, 19. 2022. Belgrade Serbia.
19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon što se na kraju sezone rastao sa ekipom Ergina Atamana, u trku za njega su se upustili mnogi klubovi, na čelu sa Panatinaikosom, koji sada trenira doskorašnji trener Zvezde Dejan Radonjić, ali su navodno beogradski crveno-beli napravili odlučujući korak.

Singlton je na NBA draftu 2011. godine izabran lao 18. pik, dok je karijeru započeo u Vašington Vizardsima. Protekle sezone u turskom prvenstvu, beležio je prosečno 6.5 poena i 4.4 skoka.

Crvena zvezda je do sada ozvaničila transfere Nemanje Nedovića, Hasana Martina, Džona Holanda i gore pomenutog Dalibora Ilića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter