1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

ZVEZDA DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA SUPERLIGE: Prošle godine je povezivan sa večitima – sada je izabrao svoje boje!

Objavljeno: 13.07.22 u 21:56

Biće to sjajno pojačanje.

Nema sumnje da Crvenu zvezdu ove sezone očekuje mnogo izazova, kako u domaćem šampionatu, u kvalifikacijama za evropska takmičenja, a potom i u nekom od njih. Samim tim, potreban je kvalitetan tim, koji će moći da odgovori svim izazovima, pa se srpski šampion odlučio na novi transfer.

Naime, prema saznanjima Sportala, Zvezda je odlučila da u svoje redove dovede Stefana Mitrovića, 19-godišnjeg fudbalera Radničkog iz Niša. Crveno-beli su dugo pratili njegove igre, a Mitrović je i protekle godine povezivan sa večitima, ali je očigledno izabrao svoje boje.

Stefan Mitrovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Radnicki Nis
Beograd, 02.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

On je za Radnički iz Niša odigrao 59 mečeva, dok je postigao 13 golova, zabeleživši uz to i 3 asistencije. Prošle godine je debitovao i za mladu reprezentaciju Srbije, gde se upisao u listu strelaca. Što se tiče protekle sezone, postigao je 10 golova na 36 mečeva i bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Radničkog u kvalifikacije za LK.

U drugom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, Crvena zvezda će odmeriti snage sa Kolubarom, a taj susret, na programu je u subotu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter