0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC Mihajlo Banjac Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKI POSAO KLUBA IZ BAČKE TOPOLE: TSC prodao igrača za dva i po miliona evra!

Objavljeno: 13.07.22 u 11:01

Odličan posao za superligaša.

Mihajlo Banjac, jedan od najboljih fudbalera TSC-a u periodu za nama, napustiće taj klub i karijeru nastaviti u Rusiji. Kako navodi ‘Žurnal‘, on će potpisati ugovor sa ruskim timom Krasnodar, a na konto ovog posla će na račun kluba iz Bačke Topole leći dva i po miliona evra.

Banjac je sjajnim igrama skrenuo pažnju brojnih klubova, između ostalog, ovaj fudbaler je bio velika želja Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku, a pored osvajača dupole krune bili su zainteresovani i belgijski Anderleht i češka Slavija, ali je ipak odlučio da tada ostane u Bačkoj Topoli.

Nakon svih spekulacija oko mogućeg odlaska talentovanog fudbaler, TSC se odlučio na potpisivanje novog ugovora, te je Banjca ‘zaključao’ do 2024. godine, a ovog leta je prihodovao veoma dobar iznos za fudbalera rođenog 1999. godine, te se to ispostavilo kao veoma dobar potez.

Mihajlo Banjac (L) and Aleksandar Scekic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Partizan v TSC
Beograd, 05.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

U TSC je Banjac stigao iz Inđije, a tokom minule superligaške sezone je za ovaj klub postigao 15 golova. Da bi mogao tako da nastavi, videlo se i u prvom kolu nove sezonu, pošto je bio strelac i u pobedi TSC-a nad Čukarikim od 4:1 na Banovom brdu.

Novosađanin koji se najbolje snalazi u veznom redu, na ofanzivnim pozicijama, ponikao je u Inđiji i ovo će mu biti prvi inostrani transfer u karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter