0
Košarka

Vasilije Micic Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

VASA NA RASKRSNICI: Nekoliko NBA timova želi Micića, čeka se Oklahoma

Objavljeno: 13.07.22 u 08:58

Srpski košarkaš bio mogao da karijeru nastavi ‘preko bare’.

Vasilije Micić, reprezentativac Srbije, kao i prošle godine nalazi se na meti nekoliko klubova iz NBA lige, piše ‘ESPN’. Prava na njegov ugovor polaže Oklahoma, koja se prva pita, ali se veruje da ima i drugih klubova.

Ova franšiza je u fazi rekonstrukcije tima, iako Micić jeste u planovima, sa druge strane problem bi mogle da predstavljaju njegove godine. Kako Srbin ima 28 godina, to se ne uklapa u novi koncept.

Sa druge strane, Tander ne želi ni da ga se tek tako odrekne, te neće pustiti reprezentativca Srbije bez odgovarajuće odštete ili trejda koji bi im odgovoarao.

To ipak otvara šansu drugim franšizama, a Micić je samo dan ranije potvrdio spremnost da se otisne u avanturu preko Atlantika.

– Mogu da kažem da sam ove godine spreman da idem u NBA i da je vreme. Prošle godine nisam bio psihički spreman, želeo sam još jednu godinu dana da igram u Evropi. Veoma sam srećan u Efesu i videćemo šta će biti. Uživam u ovom trenutku, rekao je Micić za ‘Jurohup’.

Da podsetimo, Micić je odigrao dve sjajne sezone, tokom kojih je bio najpre MVP Evrolige, pa onda i najkorisniji igrač Fajnal fora elitnog evropskog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter