0
U pripremi

FOTO: HotSport

SEDMICA REKLA ZBOGOM: Emotivni odlazak jednog od najboljih koji je ikada igrao u Mančesteru!(VIDEO)

Objavljeno: 13.07.22 u 17:37

Rahim Sterling više nije igrač Sitija!

Rahim je rekao zbogom Mančesteru. Krenuo je u Los Anđeles gde će se priključiti svojim novim saigračima iz ekipe Čelsija, kojima su pripreme već počele. Cena obeštećenja biće 60 miliona evropskih novčanica, dok će plata brzonogom krilu biti 300.000 funti, veća nego u Sitiju.

FOTO: Youtube screenshot

Rahim se pismom, kao i kratkim videom oprostio od kluba u kojem je sazreo.

Video je propraćen natpisom „Kakvo putovanje“

 

U pismu koje je uputio fanovima iz plavog dela Mančestera stoji sledeće:

– Sedam sezona. 11 velikih trofeja. Uspomene za ceo život .Stručnom štabu koji je igrao ogromnu ulogu u mom razvoju tokom godina. Mojim saigračima koji su mi postali više od toga što zajedno delimo teren. Zaposlenima u klubu. Navijačima koji su nas neumorno podržavali. I svima koji rade sa Mančester sitijem. Moje poštovanje prema vama ne može biti veće. Kakva je ovo samo vožnja bila. Zahvalan sam za uspone i padove. Pošto su ti padovi koji su, u ta vremena, testirali moju snagu i rešenost, i omogućila mi da stojim ovde pred vama kao najbolja verzija sebe. Došao sam u Mančester kao 20-godišnjak. Danas odlazim kao muškarac. Hvala vam na beskrajnoj podršci, bila mi je čast da nosim dres Mančester sitija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter