4
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI PARTIZANOV BOMBASTIČAN TRANSFER: Crno-beli ne staju, očekuje se najjači tim ikada!

Objavljeno: 13.07.22 u 20:16

Ovo može pomeriti sve granice.

Nakon protekle sezone u kojoj je Partizan postavio temelj dolaskom Željka Obradovića i sklapanjem konkurentnog tima, došlo je vreme za više ciljeve. Crno-beli su se vratili u Evroligu, a u klub su ovog leta stigli Danilo Anđušić i Dante Egzum, dok je novo pojačanje crno-belih prema saznanjima Telesporta Džejms Naneli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TeleSport Srbija (@telesport.rs)

Iskusni košarkaš je pored nastupa za nekoliko NBA klubova, imao zapažene uloge u Evroligi. Željko Obradović i Naneli sarađivali u Fenerbahčeu, gde je Amerikanac imao puno poverenje najtrofejnijeg evropskog stručnjaka, a upravo to se očekuje i u Beogradu.

On je protekle sezone nastupao za Makabi, a Partizan je još ranije želeo da ga dovede, ali se isprečio ugovor sa izraelskim klubom. Ipak, pošto je na kraju sezone postao slobodan igrač, crno-beli su to iskoristili na najbolji mogući način i tako doveli ogromno pojačanje i jednog od lidera tima.

James Nunnally (L) Ognjen Dobric (C) and Scottie Wilbekin
Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22
Beograd, 10.03.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Naneli je u Evroligi prosečno beležio 13.8 poena, uz nešto manje od 4 skoka. Treba napomenuti da je za 3 šutirao oko 40%, što će posebno obradovati navijače. Kako se dalje navodi, Partizan će nastaviti sa pojačanjima .

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter