1
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Kalinic Rade Zagorac Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO GDE ZAGORAC NASTAVLJA KARIJERU: Doskorašnji kapiten Partizana traži novi izazov!

Objavljeno: 13.07.22 u 21:36

Vreme je za odlazak iz Beograda.

Nakon što je iznenada odjeknula vest da će Rade Zagorac napustiti Partizan, na društvenim mrežama se oglasio i njegov agent, koji je otkrio gde će doskorašnji kapiten crno-belih nastaviti karijeru. Miško Ražnatović nije spomenuo konkretan klub, ali je dao do znanja da će njegov klijent karijeru nastaviti u inostranstvu.

– Rade Zagorac je slobodan igrač! Kapiten Partizana će karijeru nastaviti izvan Srbije, napisao je Ražnatović na svom Tviter profilu.

Zagorac je u Partizan stigao 2018. godine iz Sevilje, dok je u karijeri nastupao za Megu i za Memfis u Letnjoj ligi. Draftovan je 2016. godine kao 35. pik od strane Boston Seltiksa, ali su kasnije njegova prava prosleđena upravo u Memfis.

U karijeri je sa reprezentacijom osvojio zlato na EP za igrače do 20 godina, kao i zlato na SP u basketu za igrače mlađe od 18 godina, koje se igralo u Španiji 2012. godine.

Partizan je, takođe danas, dovo i bombastično pojačanje u vidu Džejmsa Nanelija, a više o tome možete pročitati OVDE!

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je izuzetno poštovanje prema kapitenu. Šut karta. Tako to radi veliki trener inače klub suze roni za igračem. AL nešto zaudara u tom cinizmu. Ne sluti na dobro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter