0
Fudbal

FOTO Starsport

GROF LJUTITO: Stranci koji napuštaju Rusiju su izdajnici!

Objavljeno: 13.07.22 u 00:03

Bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde, ujedno i jedan od najpoznatijih ovdašnjih trenera u Rusiji za tamošnji Sport24 izneo svoje mišljenje oko trenutne situacije.

FIFA i UEFA donele su odluku da svi strani fudbaleri, koji nastupaju za ruske klubove, do 30. juna mogu da izaberu novu sredinu i odu bez ikakvog obeštećenja.

Svi ti stranci koji su napustili Rusiju su izdajnici! Trebalo bi da ljube ruku koja ih hrani. Umesto toga, oni su jednostavno izdali drugove i sve one ljude koji su ih dosta plaćali. Ni u jednoj drugoj zemlji sveta ne bi toliko zaradili koliko jesu u Rusiji“ započeo je crnogorski stručnjak pa nastavio u istom tonu.

„Suspenzija ruskih klubova i reprezentacije je sramota. Niko ne bi trebalo da dira sportiste. Svi lideri koji govore da je sport odvojen od politike su lažovi. Sport je u velikoj meri politika. Smatram da će ova izolacija potrajati još dve-tri godine“ bio je jasan Grof.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter