0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

DENVER DOVEO ZAMENU ZA JOKIĆA: Nagetsi predstavili bivšeg Embidovog saigrača

Objavljeno: 13.07.22 u 08:27

Franšiza iz Kolorada dobila je novo lice.

Deandre Džordan (33) je i zvanično novi košarkaš Denvera. On bi u narednoj sezoni trebalo da predstavlja zamenu za Nikolu Jokića i da koristi minute kada se on bude odmarao.

Ono što je zanimljivo, Džordan je tu ulogu imao i u prošlom timu, doduše to i nečudi s obzirom da će uskoro proslaviti 34. rođendan, samo što je tada bio zamena za Nikolinog najvećeg konkurenta, Džoela Embida.

Džordan je izabran kao 35. pik na draftu 2008. godine od strane Klipersa i u tom timu proveo je deset sezona, da bi onda branio boje Dalasa, Njujork Niksa, Bruklina i Lejkersa. Inače, njegov prelazak u redove Netsa bio je sa ciljem da se osvoji titula sa Kevinom Durentom, Kajrijem Irvingom i Džejmsom Hardenom, ali se taj supertim brzo raspao.

U toku bogate karijere je 2016. godine bio deo idealnog tima lige, godinu dana kasnije i Ol star spektakla, dok je 2016. osvojio i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama sa košarkaškom reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter