0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA TEMA DANA: Veliko iznenađenje za Zvezdine sezonce! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.22 u 23:20

Klub sa stadiona ‘Rajko Mitić’ organizuje nagradnu igru za verne navijače!

U novoj epizodi emisije ‘Tema dana’ imaćete priliku da saznate nešto više o novoj nagradnoj igri Fudbalskog kluba Crvena zvezda u kojoj mogu da učestvuju vlasnici sezonskih karata, a čija je prva nagrada put na Zvezdino evropsko gostovanje.

Fudbalski klub Crvena zvezda je još jednom odlučio da obraduje najvernije navijače, vlasnike sezonskih karata kroz nagradnu igru koja će trajati do 18. jula. Najsrećniji sezonac će imati priliku da putuje sa Zvezdom na prvo evropsko gostovanje i bude deo važnog koraka ka grupnoj fazi Lige šampiona.

Takođe vlasnik sezonske karte koji bude izvučen će na putovanje imati priliku da povede još jednu osobu po izboru. Dobitnika ove vredne nagrade će izvući prvotimci Crvene zvezde. Više detalja o nagradnoj igri koju je naš klub organizovao možete pronaći u novom izdanju emisije ‘Tema dana’ – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter