0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Starsport

ČOVIĆ PECNUO ZVEZDAŠE: Cilj je da uđemo u Top 8 Evrolige, ili nešto preko! (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.22 u 14:26

Nebojša Čović, prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda, za Sportal je pričao o ambicijama crveno-belih u prelaznom roku, kao i predstojećoj sezoni.

Do sada su iz Zvezde otišli trener, Dejan Radonjić, kao i igrači, Majk Cirbes, Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac i Nikola Kalinić, dok su klub sa Malog Kalemegdana pojačali novi šef stručnog štaba, Vladimir Jovanović, Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand.

Čović se osvrnuo na to i najavio planove Zvezde u skorijoj budućnosti:
”Za sada su nam otišla trojica stranih igrača, Volters, Cirbes i Holins. Kao i Davidovac i Kalinić. Došla su dva stranca i Nemanja Nedović. Što znači da će biti još dolazaka. Biće tu i naših igrača, Amerikanaca, ali i Crnogoraca. Eto možete da se zabavljate na društvenim mrežama”.

Pa je malo približio odakle da očekujemo pojačanja:
”Interesantni su nam i neki igrači Valensije. Radimo…”.

Potom se dotakao i očekivanja za narednu sezonu:
”Naš cilj je da uvek budemo najbolji, dakle da osvojimo pehar u domaćem kupu, prvenstvu Srbije, kao i regionalnom takmičenju. E, sad dolazi Evroliga? Cilj je da uđemo u Top 8, ili nešto preko.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter