0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: KK Crvena zvezda

ZVEZDA PRODUŽILA ROK ZA KUPOVINU PRETPLATNIH KARATA: Možete ih nabaviti do 22. jula!

Objavljeno: 12.07.22 u 22:50

Košarkaški klub Crvena zvezda, zbog velike zainteresovanosti zvezdaša, produžila je rok za kupovinu sezonskih ulaznica.

Prvobitni rok bio je 11. jul, ali su crveno-beli sa Malog Kalemegdana odlučili da izađu u susret svojim najvernijim navijačima i produžili rok do 22. jula.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu je radnim danima od 12 do 20 sati, a subotom od 10 do 16 časova, dok nedeljom prodajna mesta neće raditi.

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „ZVEZDIN UNIVERZUM“ u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma.

Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno.

Foto: KK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter