0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NOVI VEZISTA PARTIZANA SE OPROSTIO OD BRĐANA: ‘Želim momcima da zablistaju u Evropi, Čukarički to zaslužuje’

Objavljeno: 12.07.22 u 14:50

Mladi fudbaler se nije dugo zadržao na Banovom brdu!

Kristijan Belić je novi igrač Partizana. Ovaj momak je proveo tek nešto više od devet meseci u Čukaričkom, ali je za to vreme maksimalno profesionalno ispunjavao svoje obaveze.

Odigrao je Belić 13 mečeva za prvi tim Brđana, a u međuvremenu upravo je iz Čukaričkog stigao do dresa mlade reprezentacije Srbije. Prethodno je nastupao za nacionalne selekcije do 17, 18 i 19 godina.

– Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Čukaričkom za predivan period proveden u ovom klubu. Saigrači su me sjajno prihvatili, hvala i trenerima, sadašnjim i bivšim, dosta sam napredovao na Banovom brdu zahvaljujući svima njima. Takođe, zahvaljujem se i Upravi kluba koja mi je izašla u susret i nije pravila nikakve smetnje da nastavim karijeru u Partizanu. Čukaričkom želim mnogo sreće u ovoj sezoni, da ispune sve svoje ciljeve, pre svega da zablistaju u Evropi, počevši od meča u Luksemburgu. Ovi momci i stručni štab imaju kvalitet za takve domete – kazao je na oproštaju od belo-crnog dresa Kristijan Belić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter