0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal from left Filip Djuricic Filip Kostic Sergej Milinkovic-Savic Milan Gajic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic Uros Spajic Nikola Milenkovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ITALIJANI OTKRILI INTEROV SPISAK ŽELJA: Na njemu srpski reprezentativac i bivši igrač Partizana

Objavljeno: 12.07.22 u 11:30

Inter sprema veliku rekonstrukciju tima.

Neroazuri žele da popune sve praznine, pa se tako već radi na potencijalnoj zameni za Milana Škrinjara, koji je blizu transfera u Pari Sen Žermen. Kako piše ‘Gazeta delo Sport’ jedno od imena je Stefan Savić, koji bi mogao da bude njegov naslednik, ali mu je konkurencija takođe jedan bivši igrač Partizana, Nikola Milenković.

Navodno i jedan i drugi bi u sluačaju dobre ponude mogli da stignu u ‘grad mode’, a pored njihz dvojice sa Interom se povezuju još i Džaglar Sojundžu (Lester), Dan-Aksel Zagadu (Borusija Dortmund), Franćesko Aćerbi (Lacio), Markos Senesi (Fejnord), kao i Milenković.

Očekuje se da dođe jedan iz ove grupe, a pre toga i prelazak Bremera iz Torina, koji bi takođe trebalo da predstavlja novo lice u ovom klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter