0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Kalinic (L) and Uros Trifunovic Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

GOTOVO: Nikola Kalinić je igrač Barselone, crveno-beli ostali bez najboljeg

Objavljeno: 12.07.22 u 11:54

Reprezentativac Srbije ima novi klub.

Nikola Kalinić će naredne sezone nastupati za Barselonu. Iako je do poslednjeg momenta tinjala nada kod navijača ABA šampiona da bi najbolji igrač mogao da ostane, to se ipak nije dogodilo, a sada i više nema dileme.

Srpski košarkaš je četvrto pojačanje španskog kluba za novu sezonu, pošto su pre njega u redove katalonskog velikana stigli Jan Veseli, Tomaš Satoranski i Oskar Da Silva.

Barselona je od Valensije otkupila prava, pošto je taj klub imao ista za nastup u Endesa ligi, a pominje se cifra od pola miliona evra za čitav posao.

Sa druge strane, ni crveno-beli nisu sedeli skrštenih ruku, već su odmah reagovali na tržištu i doveli Džona Holanda, 33-godišnjeg igrača, koji se dobro snalazi na pozicijama ‘dva’ i ‘tri’ i koji je stigao iz Burse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter