0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda Kings Kangwa 24.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDINO NOVO POJAČANJE: „Nosio nas huk sa tribina, očekujemo još više zvezdaša!“

Objavljeno: 11.07.22 u 13:38

Fudbaler koji je Crvenu zvezdu pojačao u letnjem prelaznom roku Kings Kangva je već na startu prvenstva pokazao da će mnogo značiti šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Vezni igrač je na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša uspeo da se upiše u listu strelaca, a posle debitantskog pogotka nije krio zadovoljstvo, ali je i istakao da navijači od njega tek mogu da očekuju dobra izdanja.

– Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom perodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje – istakao je Kangva.

Govorio je momak rođen 1999. godine i o navijačima Crvene zvezde, koji su u velikom broju ispunili tribine stadiona „Rajko Mitić“ na prvom prvenstvenom meču u novoj sezoni.

– Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog iz Niša, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve. Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i još bolju našu realizaciju, potrudićemo se da postignemo i na sledećem meču veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši – zaključio je Kangva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter