0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OVO SU SVI ČEKALI: Petrušev konačno otkrio sledeći klub u karijeri – sada je vreme za dokazivanje!

Objavljeno: 11.07.22 u 11:20

Došao je red i na potpis.

Mladi srpski centar Filip Petrušev, poslednjih meseci aktivno se pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana, Crvene zvezde, ali i Panatinaikosa, nakon što ga je preuzeo Dejan Radonjić. Nekadašnji igrač Mege, proteklu sezonu je proveo u Efesu, gde se baš i nije naigrao, a naredni angažman mogao bi da bude presudan za njegov nastavak karijere.

Kako je Filip sam otkrio, on je potpisao ugovor sa Filadelfijom, koja ga je i draftovala. U pitanju je jednogodišnja saradnja, a Petrušev ističe da je na raspolaganju treneru, dok će u slučaju da ne računaju na njega, sigurno pokušati da se vrati u Evropu.

– Potpisao sam jednogodišnji ugovor, pa sam na raspolaganju ekipi Filadelfije. Ako ne budu računali na mene, vratiću se u Evropu na još godinu dana. Dakle, pokušaću da budem na raspolaganju ekipi svake godine, počeo je Petrušev.

Da bi Filip zaigrao u Filadelfiji, potrebno je da 2 igrača napuste ekipu.

– Mislim da svaki igrač želi da dođe što je pre moguće. Ako mene pitate, učinio bih to još prošle godine. Naravno, kad god se ukaže šansa, zaključio je novi centar Filadelfija Seventisiksersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter