1
ATP

FOTO: TSS/Neda Miletić

NOVINAR VAŠINGTON POSTA NAPAO NOVAKA: „Đoković ne zaslužuje ni peni od nagradnog fonda Vimbldona“

Objavljeno: 11.07.22 u 15:24

Sramotne optužbe novinara Vašington posta!

Novak je u nedelju osvojio sedmu titulu na Vimbldonu, nije ni 24 sata prošlo, već su krenuli napadi na jednog od najvećih koji je ikada igrao ovu igru.

Naime novinar Bendžamin Batervort izneo je niz optužbi na račun srpskog tenisera:

„Đoković ne zaslužuje ni peni od nagradnog fonda Vimbldona. Da smo svi donosili sebične odluke i odbijali kovid vakcinu kao on, onda ne bi bilo ovog turnira. Pokazao je nepoštovanje prema protivniku i ljubiteljima tenisa. Treba da donira dva miliona od nagrade u dobrotvorne svrhe, za sve one koji se bore sa koronom ili porodicama koje su ostale bez najbližih zbog korone. Na taj način bi pokazao koliko je ozbiljan u nameri da se iskupi.“

Da podestimo, Novak Đoković ne želi da se vakciniše , zbog toga mu nije bio dozvoljen ulazak u Australiju u januaru ove godine, samim tim mu je bilo neomogućeno da brani trofej osvojen godinu dana ranije. Kako stvari sada stoje Novak neće moći da igra ni na predstojećem US openu, jer pandemija Korona virusa ponovo uzima mah, te će svakom teniseru koji bude želeo da igra na terenima Flešing Medousa, biti neophodna potvrda o vakcinaciji.

0
0

1 Komentara

  1. Ameri zaslužuju jednod Satan i jednog Posejdona da se srede u glavu jer više se ne da trpiti njhovo neuko i debilno ponašanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter