0
ATP

FOTO: Wimbledon

KAKO ĆE TO BEOGRAD DOČEKATI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo kada šampion Vimbldona stiže u prestonicu i gde je organizovan doček!

Objavljeno: 11.07.22 u 09:38

Biće to spektakl.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, juče je uspeo da dođe do svoje 21. grend slem titule, savladavši Nika Kirjosa u finalu Vibmldona sa 3:1. Uspeo je Novak da se približi Nadalu, koji ima 22 grend slema, a ako mu se dozvoli učešće na US openu, uskoro bi moglo da dođe do izjednačenja.

Povodom ovog trijumfa, u Beogradu će biti organizovan doček, a nema sumnje da će Đoković dobiti gromoglasnu podršku. Kako je trenutno planirano, on će se obratiti ispred Skupštine grada Beograda oko 20 časova, dok je organizator ovog događaja Teniski savez Srbije.

Želim da igram profesionalni tenis dok god mi telo to dozvoli, dokle god imam motivaciju. I jedno i drugo je trenutno prisutno. Bitno je da imam podršku najbližih i to ide u moju korist, zahvalan sam stvarno. Mnoge stvari moraju da se poklope, život se menja, telo se menja, ali glad ostaje ista za velikim trofejima, rekao je Đoković nakon trijumfa i dodao:

– Volim vas, Srbijo, volim vas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter