0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

DEBI IZ SNOVA: Mladost pobedom otpočela učešće u Superligi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.22 u 08:22

Zasluženo su slavili.

Nova sezona u Mozzart Bet Superligi Srbije uveliko je počela, a u susretu prvog kola debitant Mladost GAT savladao je Radnik iz Surdulice na gostovanju rezultatom 1:2. Uspeli su fudbaleri iz Novog Sada da nametnu svoj ritam i da zasluženo upišu tri boda na startu domaćeg prvenstva.

Igrao se 16. minut kada je Mirosavljev doneo vođstvo gostima, najavivši odličan početak Mozzart Bet Superlige Srbije. Rezultatom 0:1, završeno je prvo poluvreme, a gosti su na startu drugog nastavili tamo gde su stali.

Već u 55. minutu, Mladost GAT je povećala prednost na 0:2, a strelac je bio Radulović, velika uzdanica Crvene zvezde, koja je trenutno na pozajmici u novosadskom timu. Nakon samo 5 minuta, domaći su doživeli veliki peh, kada je Jokić dobio drugi žuti karton.

FOTO: FK Radnik Surdulica

Konačan rezultat, postavio je Stojanović u 81. minutu, smanjivši prednost Mladosti, a upisavši prvi gol u sezoni za Radnik. Pokušali su Surduličani da do kraja meča dođu do izjednačenja, ali to im nije pošlo za rukom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter