0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA TEMA DANA: Mijailović ugostio predstavnike prestižnog turnira! (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.22 u 22:47

Čelnici organizacije iz Foče gosti na ‘Marakani’!

U novoj epizodi emisije ‘Tema dana‘ imaćete priliku da vidite kako je izgledala poseta stadionu ‘Rajko Mitić‘ predstavnika turnira ‘Football friends‘ sa kojima Crvena zvezda ima dugogodišnju saradnju.

-Predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović je ugostio predstavnike turnira „Football friends“ koji se svake godine održava u Foči. Čelni ljudi ovog turnira su tokom posete našem klubu uručili zahvalnicu Svetozaru Mijailoviću povodom dugogodišnje uspešne saradnje i poželeli da se ona nastavi i u budućnosti.

Crvena zvezda će i ove godine biti deo „Football friends“ turnira, kada će naši mladi igrači imati još jednu priliku da Crvenu zvezdu pokažu u pravom svetlu. Kako je izgledala poseta predstavnika ovog turnira, kao i šta su to imali da kažu za kameru naše televizije možete pogledati u novom izdanju emisije „Tema dana“ – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter